THE AARON ASBURY BAND

EPK


"HET GONSDE AL EEN TIJD IN HET ‘HEARTLAND’ VAN NEDERLAND, MAAR EINDELIJK MAG DE HELE WERELD WETEN WIE AARON ASBURY IS. DE PIEPJONGE COUNTRYMAN (1999) UIT HOEVELAKEN ONTPOPT ZICH IN EEN RAZEND TEMPO ALS DE NEDERLANDSE SPRINGSTEEN, CASH OF MISSCHIEN WEL DYLAN. DE SINGER-SONGWRITER, DUIDELIJK GESCHOEID OP AMERIKAANSE LEEST, ZINGT, SPEELT GITAAR, DRUMT EN IS EEN VIRTUOOS OP DE HARMONICA. EN DAT ALLEMAAL TEGELIJK. ALS ONE-MAN-BAND TOURDE ASBURY AL DOOR HET LAND MET O.A. DANNY VERA EN MISS MONTREAL. OP ZIJN VIJFTIENDE MOCHT HIJ ALS BROEKIE HET PODIUM AL DELEN MET TIM KNOL.

NU SPEELT HIJ MET ZIJN PASGEBOREN BAND AL IN UITVERKOCHTE ZALEN VAN VOORPROGRAMMA'S VAN O.A. DE DIJK TOT ZIJN EIGEN SHOWS IN POPPODIA EN THEATERS.

EIND 2021 VERSCHEEN DAN EINDELIJK DE DEBUUTPLAAT "DESTINATION UNKNOWN, VOORAFGEGAANDE AAN SINGLE ‘HEADING ON’. HET IS DE OPMAAT NAAR WAT ONGETWIJFELD EEN GLANSRIJKE CARRIÈRE WORDT VAN DIT SUPERTALENT. AAN ZIJN SOULVOLLE STEM EN STEENGOEDE BAND ZAL HET NIET LIGGEN."

-JORIS POSTULART


THE AARON ASBURY BAND


SOCIALS: 

BAND:

DRUMS: OLGER GLORIE,

KEYS: ANDY NIJMEIJER,  

GITAAR: SPIJK GROENENDIJK,

BASS: TIMOTHY STIFT


SWEET SUMMER RAIN LIVE BIJ RADIO VERONICA

BEGIN ZOMER 2022 BRACHT AARON ASBURY ZIJN NIEUWE SINGLE SWEET SUMMER RAIN UIT. EEN ODE AAN DE REGEN DIE NAAR ZIJN ZIJN NUMMER WERD GOED ONTVANGEN DOOR DE RADIO WERELD. GIEL BEELEN DRAAIDE HEB OP RADIO 2. NADAT SWEET SUMMER RAIN AL MEERMAALS GEDRAAID WAS OP RADIO VERONICA KREEG AARON ASBURY HET VERZOEK OM HEM, SAMEN MET ZIJN BAND LIVE TE SPELEN BIJ HET PROGRAMMA SOUNDZ LIVE.


SHOP:


RECENSIE KONINKLIJK CONCERTGEBOUW AMSTERDAM (2014):

“AARON HEEFT EEN STEVIGE SET STEMBANDEN VOOR EEN VIJFTIENJARIGE: DE MANIER WAAROP HIJ HET EERSTE COUPLET ERUIT BEUKT, SAMEN MET TIM KNOL, ONTLOKT SPONTAAN APPLAUS AAN DE VERBLUFTE TOESCHOUWERS. HET REBELSE, EUFORISCHE VRIJHEIDSGEVOEL VAN EEN NAAR BENEDEN DENDEREND ROTSBLOK VULT DE ZAAL. WAT PRECIES GOED IS VOOR EEN STAANDE OVATIE VAN HET HELE PUBLIEK.”


INTERVIEWS