What about me?

Het gonsde al een tijd in het ‘heartland’ van Nederland, maar eindelijk mag de hele wereld weten wie Aaron Asbury is. De piepjonge countryman (1999) uit Hoevelaken ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash of misschien wel Dylan. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest, zingt, speelt gitaar, drumt en is een virtuoos op de harmonica. En dat allemaal tegelijk. Als one-man-band tourde Asbury al door het land met o.a. Danny Vera en Miss Montreal. Op zijn vijftiende mocht hij als broekie het podium al delen met Tim Knol.

Nu speelt hij met zijn pasgeboren band al in uitverkochte zalen van voorprogramma's van o.a. de Dijk tot zijn eigen shows in poppodia en theater.

Eind 2021 verscheen dan eindelijk de debuutplaat "destination unknown, voorafgegaande aan single ‘Heading On’. Het is de opmaat naar wat ongetwijfeld een glansrijke carrière wordt van dit supertalent. Aan zijn soulvolle stem en steengoede band zal het niet liggen.

 

RECENSIE KONINKLIJK CONCERTGEBOUW AMSTERDAM (2014):

“AARON HEEFT EEN STEVIGE SET STEMBANDEN VOOR EEN VIJFTIENJARIGE: DE MANIER WAAROP HIJ HET EERSTE COUPLET ERUIT BEUKT, SAMEN MET TIM KNOL, ONTLOKT SPONTAAN APPLAUS AAN DE VERBLUFTE TOESCHOUWERS. HET REBELSE, EUFORISCHE VRIJHEIDSGEVOEL VAN EEN NAAR BENEDEN DENDEREND ROTSBLOK VULT DE ZAAL. WAT PRECIES GOED IS VOOR EEN STAANDE OVATIE VAN HET HELE PUBLIEK.”